ЈАВНО ОБАВЕШТЕЊЕ

УПЛАТА ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ ПОСРЕДСТВОМ PAYPAL СЕРВИСА

Обавештавамо Вас да је од 18. маја 2014. године активан PayPal рачун преко кога је могуће уплатити хуманитарну помоћ за жртве поплава у Републици Србији из 193 земље и региона.

Рачун припада Мисији Републике Србије при Европској унији у Бриселу, а средства која се уплате коришћењем ПаyПал сервиса се директно пребацују на наменски рачун Владе Републике Србије отворен за помоћ отклањања последица ванредних околности – поплава.

Уплату је могуће извршити преко странице www.floodrelief.gov.rs на којој се такође налазе и подаци о другим могућностима за уплату хуманитарне помоћи за жртве поплава у Републици Србији.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Врх стране   
Вести

26.01.2015. Подаци о броју враћених пословних простора, зграда и станова

Подаци о броју пословних простора, зграда као целина и станова по градовима и општинама у Републици Србији враћених бившим власницима и законским наследницима решењима Агенције за реституцију, закључно са 23.01.2015. године (без конфесионалне реституције)...

26.01.2015. Преглед враћене непокретне имовине по градовима и општинама

Преглед враћене непокретне имовине по градовима и општинама до 23.01.2015. године (без конфесионалне реституције)...

26.01.2015. Прописима до поштовања воље задужбинара

Задужбинарство у Србији развило се после Првог светског рата. После Другог светског рата, често се није поштовала воља задужбинара, имовину је одузимала држава, а задужбинама се мењала намена...